Celebrity

25 Ιουνίου 2024 11:20

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν την ενόχλησή της - "Προσπαθεί να συνέλθει"

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν την ενόχλησή της - "Προσπαθεί να συνέλθει"

-

Ακόμη σε σοκ βρίσκεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, πριν περίπου 10 μέρες.

Όπως αποκαλύπτει το στενό της περιβάλλον στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ φέρεται πως έχει ενοχληθεί πάρα πολύ με τις δηλώσεις του πεθερού της.

Ο Μανώλης Λύτρας τόνισε χαρακτηριστικά: «Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα».

«Η Σοφία προσπαθεί να συνέλθει, είναι ακόμη σε σοκ. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η 9χρονη κόρη της, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, τον οποίο η Σοφία εμπιστεύεται και ακολουθεί τις συμβουλές του. Στο πλευρό της έχει τους γονείς της και τις δυο αδελφές της που τη στηρίζουν. Ενοχλήθηκε πολύ μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις του πεθερού της και πατέρα του Απόστολου Λύτρα» αναφέρει το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w17kpsc4u4e&playlistId=v-d28wsgcv6gbl Photo Credits: PAPADAKIS PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos