FLife

24 Ιουνίου 2024 22:04

Κατερίνα Σαλακά: Το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει viral στο TikTok - "Θα πω κάτι που δεν το ξέρει σχεδόν κανείς από όσους με ακολουθούν..."

Κατερίνα Σαλακά: Το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει viral στο TikTok - "Θα πω κάτι που δεν το ξέρει σχεδόν κανείς από όσους με ακολουθούν..."

-

Το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιουνίου η life coach Κατερίνα Σαλακά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4".

Η ίδια, που έχει γίνει viral στο ΤικΤοκ με τα βίντεό της, μίλησε για τη ζωή της και αποκάλυψε τον λόγο που παλαιότερα προτιμούσε να ντύνεται μόνο στα μαύρα.

 Όσα είπε Κατερίνα Σαλακά

«Θα σας πω τώρα κάτι που δεν το ξέρει σχεδόν κανείς από τους ανθρώπους που με ακολουθούν τα τελευταία χρόνια στα social media. Νεότερη, όπως πάρα πολλοί νέοι νομίζω, ντυνόμουν κάθε μέρα στα μαύρα.. σε σημείο που με φώναζαν "Μαύρο Πάνθηρα". Μου άρεσε πάρα πολύ να ντύνομαι με μαύρα ρούχα, ήταν και μία εύκολη επιλογή. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό για ασφάλεια και για να έχουν μία εύκολη γκαρνταρόμπα. Με τα χρόνια όμως κατάλαβα ότι εκτός από το θέμα της μόδας, όταν ντύνεσαι στα μαύρα θέλεις να περνάς και λίγο απαρατήρητος και υπάρχουν άλυτα θέματα στο υποσυνείδητο. Όταν όμως εγώ έκανα δουλειά με τον εαυτό μου, τα άλλαξα όλα και δεν ήθελα να περνάω απαρατήρητη αλλά να χαίρομαι και να ζω τη ζωή μου, τότε έβαλα χρώμα», ανέφερε η Κατερίνα Σαλακά.

«Δεν είναι κάποιος σαν τον Τάκη Ζαχαράτο, είναι ο Τάκης Ζαχαράτος. Πέρυσι που έκανε το πρώτο βίντεο και το είδα τυχαία, δεν το πίστευα στην αρχή. Μετά νομίζω ότι για μια ολόκληρη μέρα έκλαιγα από συγκίνηση. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Όταν άκουσα το δεύτερο βίντεο του Τάκη ήμουν πιο συγκρατημένη και έπρεπε να το διαχειριστώ. Όταν ξαναείδα τη συνέντευξη σε εσάς, ξανά τα ίδια! Είπε κάτι στη συνέντευξη που είναι κάτι πολύ μαγικό. Ότι η Κατερίνα Σαλακά είμαι εγώ. Έχω επηρεαστεί πάρα πολύ από τον Τάκη Ζαχαράτο», ανέφερε στην πορεία για τον Τάκη Ζαχαράτο.

Όσο για τη ζωή της πριν γίνει life coach, είπε: «Τυχαία ήρθε στη ζωή μου και το λάτρεψα. Τελείωσα τη Σχολή Ξεναγών, η οποία είναι μία πολύ ιδιαίτερη σχολή γιατί σου ανοίγει τους ορίζοντες. Με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου να διαβάζω και να βλέπω τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο. Έκανα αυτή τη δουλειά για αρκετά χρόνια».

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει και από τον σύζυγό της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε.

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)