Celebrity

23 Ιουνίου 2024 23:30

Formula 1: Η εμφάνιση του Ζεράρ Πικέ με τη σύντροφό του στο Grand Prix Ισπανίας (Φωτό)

Formula 1: Η εμφάνιση του Ζεράρ Πικέ με τη σύντροφό του στο Grand Prix Ισπανίας (Φωτό)

-

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix Ισπανίας για το πρωτάθλημα της Formula 1. O Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του στην πίστα της Βαρκελώνης και τέταρτη συνολικά στην καριέρα του. Παράλληλα, ο πιλότος της Red Bull έφτασε τις επτά νίκες στους δέκα αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το 10ο Grand Prix του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην πίστα της Καταλονίας στην Ισπανία.

Δείτε επίσης! Τζέρι Μπρουκχάιμερ: Ο διάσημος παραγωγός ταινιών του Hollywood μιλάει για την νέα του ταινία με τον Μπραντ Μπιτ για τη Formula 1

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος συνοδευόταν από την σύντροφό του, Κλάρα Κία Μάρτι.

Ο ποδοσφαιριστής και η 25χρονη σύντροφός του δεν κρύβουν τον έρωτά τους και κάνουν μαζί πράγματα που τους αρέσουν και τους ευχαριστούν.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Ζεράρ Πικέ και η πρώην σύντροφος του, Σακίρα, έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από περίπου δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά, ενώ φέρεται πως αιτία του χωρισμού τους ήταν ο έρωτας του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα με την φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, Κλάρα Κία Μάρτι.

Δείτε τη φωτογραφία του ζευγαριού που ακολουθεί από την Ισπανία.

Ζεράρ Πικέ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)