Celebrity

23 Ιουνίου 2024 20:59

Αντρέας Γεωργίου: Διακοπές με τη Σιμώνη Χριστοδούλου πριν τον γάμο τους - Η κοινή φωτογραφία και το νησί που επέλεξαν

Αντρέας Γεωργίου: Διακοπές με τη Σιμώνη Χριστοδούλου πριν τον γάμο τους - Η κοινή φωτογραφία και το νησί που επέλεξαν

-

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου, οι οποίοι σε λίγο καιρό πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε επίσης! Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τις προετοιμασίες του γάμου και με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκαν στη Ρόδο.

Μάλιστα, ο Αντρέας Γεωργίου το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τη Σιμώνη Χριστοδούλου από το νησί των ιπποτών

«Το καλοκαίρι μου», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου στη λεζάντα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Αντρέας Γεωργίου δήλωσε πρόσφατα για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου: «Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο, είναι μία μέρα όλο αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Θέλω να κάνω το παραδοσιακό, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε».

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)