Media

23 Ιουνίου 2024 20:10

Maestro: Η αποκάλυψη της Στεφανίας Γουλιώτη για τη σκηνή της γέννας της Αλεξάνδρας στον δρόμο - "Ήρθε η αστυνομία κάποια στιγμή..."

Maestro: Η αποκάλυψη της Στεφανίας Γουλιώτη για τη σκηνή της γέννας της Αλεξάνδρας στον δρόμο - "Ήρθε η αστυνομία κάποια στιγμή..."

-

Η Στεφανία Γουλιώτη το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιουνίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δε γίνεται".

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά "Maestro" και τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Μάλιστα, η Στεφανία Γουλιώτη αναφέρθηκε και στη σκηνή που η ηρωίδα που υποδύεται, γεννά στον δρόμο.

Δείτε επίσης! Στεφανία Γουλιώτη: "Οι σεξουαλικές επιλογές μου ίσως να ήταν διαφορετικές αν δεν είχε πεθάνει το πρώτο μου αγόρι"

Όσα είπε η Στεφανία Γουλιώτη

«Νιώθεις εκείνη τη στιγμή γιατί στο γύρισμα είναι one take, δεν μπορώ να κάνω πολλή πρόβα τη γέννα στον δρόμο. Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος. Θα αδικήσω όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τον πόνο αν δεν είμαι 100% εκεί. Ήταν ένα 8ωρο γύρισμα. Μας άκουγαν που φώναζα και φώναξαν το "100". Δεν ήταν μόνο η γέννα αλλά και το προηγούμενο, εκείνο το "βοήθεια" που φώναζα και χτυπούσα την πόρτα. Ήρθε η αστυνομία κάποια στιγμή και είχε πλάκα αλλά θυμάμαι να τελειώνω το γύρισμα χωρίς φωνή. Δεν υπήρχε δηλαδή φωνή. Ούτε στην Επίδαυρο ή σε πρόβες θεατρικές δεν έχει ξανασυμβεί να έχω κλείσει τόσο πολύ όσο σε αυτό το γύρισμα.

Δεν έχεις χρόνο στο γύρισμα. Νιώθεις ότι πρέπει να ειπωθούν όλα. Η σκηνή του πατέρα, είχα την τύχη να γράψει ο Χριστόφορος ωραία πράγματα για μένα. Ο Χριστόφορος γράφει για τους ηθοποιούς. Δεν παίρνω στα χέρια μου ένα ψυχρό σενάριο, έχουμε συζητήσει πριν. Βρήκα πολλά κοινά στοιχεία. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα θέματά μας, εκεί αν δεν ξετυλίξεις κάτι προσωπικό θα μείνει μια στείρα απομίμησης. Βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα. Δεν μου έκανε όλες τις χάρες ο Χριστόφορος, ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας δικής μου. Ενέργεια που δεν έφτανε με τα λόγια! Η Αλεξάνδρα είναι εγκλωβισμένη στα πρέπει και φτάνει σε ένα σημείο να πάει στην ψυχοθεραπεία και να ανοίγει τα θέματά της», είπε η Στεφανία Γουλιώτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)