Celebrity

22 Ιουνίου 2024 23:06

Κωνσταντίνος Βασάλος σε Κατερίνα Καινούργιου: "Επειδή και εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε"

Κωνσταντίνος Βασάλος σε Κατερίνα Καινούργιου: "Επειδή και εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε"

-

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου μέσα από την εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" έδωσε τη δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά την αποκάλυψή της ότι τον συνάντησε έξω μαζί με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Φιλία δεν υπάρχει, υπάρχει το συναίσθημα που δεν φεύγει ποτέ"

«Η είδηση του multi είναι μία. Ότι η Καινούργιου είναι σε σχέση, γιατί το είπε ο Γκουντάρας, ότι κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος και η Κατερίνα δεν το αρνήθηκε. Άρα τι σημαίνει αυτό;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος μετά την προβολή ενός βίντεο με την Κατερίνα Καινούργιου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσθέτει: «Για να το πει αυτό ο Γρηγόρης, σημαίνει ότι το λέει με τις ευλογίες της. Δηλαδή εσύ δεν θα έλεγες τέτοια κουβέντα εδώ, αν δεν την είχαμε συζητήσει».

Εκείνη τη στιγμή τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Πάντως Κατερίνα, επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες “είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι”. Και εσύ κυκλοφορείς, οπότε Κατερίνα πρόσεχε! Μπορεί να είμαι σκορπιός αλλά δεν είμαι εκδικητικός».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)