Celebrity

22 Ιουνίου 2024 15:30

Μπακοδήμου για Κουτσελίνη: "Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε για τσίζμπεργκερ"

Μπακοδήμου για Κουτσελίνη: "Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε για τσίζμπεργκερ"

-

Την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/6 μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, μη μπορώντας να κρύψει την δυσαρέσκειά της για τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Star.

«Η άβολη στιγμή να σχολιάσεις κάτι που έχει σχολιάσει όλη η ελληνική κοινωνία και τα social media. Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης. Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε για τσίζμπεργκερ. Δεν με νοιάζει το να περίμενα μια συγγνώμη. Όταν τέλειωσε η εκπομπή μας την περασμένη Κυριακή, κυκλοφόρησε η είδηση χωρίς να λέει το όνομα του ποινικολόγου. Μάθαμε ποιος ήταν, το συζητήσαμε στο γραφείο πριν φύγουμε και όλοι μέσα μας δεν είχαμε το να “καταστραφεί αυτός ο άνθρωπος”; Χωρίς να το εννοείς… είναι το θυμικό σου που φουντώνει. Και λες πώς είναι δυνατό να έχεις πλακώσει, να έχεις σπάσει το κεφάλι της γυναίκας σου, κρατώντας την κλειδωμένη σε ένα αυτοκίνητο» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε πιο αναλυτικά στο ακόλουθο βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)