Celebrity

22 Ιουνίου 2024 11:27

Μάνεσης για Λύτρα: "Τον περιμέναμε να έρθει, τον βλέπαμε απέναντι και δεν απαντούσε… δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις"

Μάνεσης για Λύτρα: "Τον περιμέναμε να έρθει, τον βλέπαμε απέναντι και δεν απαντούσε… δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις"

-

Στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και στον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέρθηκε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή του στον Alpha, το Σάββατο 22/6.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως ο ποινικολόγος έγινε ευρέως γνωστός από την τηλεόραση ενώ αποκάλυψε πως δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

«Στα του κυρίου Λύτρα τώρα. Αλήθειες και παρατηρήσεις! Τον κ. Λύτρα τον κάναμε διάσημο εμείς και κυρίως διάφορες κοινωνικές εκπομπές. Εκμεταλλεύτηκε την τηλεόραση, έγινε πολύ διάσημος και επαγγελματικά εξελίχθηκε. Τώρα που συμμετείχε και σε “τηλεδίκες”, λέει “σταματήστε, έχω παιδιά” αλλά έχει ξεφύγει. Ο κ. Λύτρας εκμεταλλεύτηκε το σύστημα. Για εμάς που δεν είμαστε του συστήματος είναι ακριβοθώρητος, μια φορά έχουμε πάρει συνέντευξη από τον κ. Λύτρα. Και σε 3-4 ραντεβού τον περιμέναμε να έρθει και τον βλέπαμε απέναντι και δεν απαντούσε και στα τηλέφωνα. Δεν είχαμε και την καλύτερη σχέση! Και ο ομιλών ό,τι ερωτήσεις είναι να κάνει, τις κάνει. Δεν χαρίζει κάστανο. Και τώρα βλέπω μια κατάσταση να υπεραμυνθούμε του κ. Λύτρα. Όχι! Τα δίκαια, τα νόμιμα.

Είναι προφυλακισμένος γιατί έκανε γκάφα ολκής. Δεν γίνεται να οργανώσει την ιστορία με πρώην σύζυγο, με παιδιά, να μπουν με κλειδιά μέσα και να πει ψέματα και να γίνει όλη αυτή η διαδικασία. Μιλάς με εισαγγελέα, επικοινωνούν με αυτούς που μένουν στο σπίτι, μαζεύουν τα πράγματα και πας και τα περνάς. Επίσης είπε για λεφτά. Τι λεφτά είναι αυτά; Πρέπει να είναι και πολλά. Παραδόθηκε λέει και σε τσαντάκι! Ένα ζήτημα που πρέπει να συζητήσουμε είναι ότι ξεκίνησαν οι μηνύσεις. Μα στην δαρμένη μηνύσεις;

 Δεν το κρίνω ποινικά. Επειδή έχουν τεθεί και διάφορα ζητήματα ανδρισμού, δεν ξέρω πόσο ανδρικό είναι αυτό. Οποιονδήποτε άνθρωπο και να βάλεις, τον πιο δυνατό Έλληνα και τεντώσει το χέρι στα 40 εκατοστά, προκαλούν κατάγματα, σπασμένες μύτες, πρησμένα μάτια, ακατάσχετες αιμορραγίες; Κάπου θα έχουν αρκετή δουλειά οι δικαστές», είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης για τον Απόστολο Λύτρα:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)