Celebrity

22 Ιουνίου 2024 09:00

Σοκάρει η Ρούλα Κορομηλά: "Δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου"

Σοκάρει η Ρούλα Κορομηλά: "Δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου"

-

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή, «After Dark», και στον Θέμη Γεωργαντά η Ρούλα Κορομηλά.

Μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια υγείας της αλλά και πως αυτή άλλαξε την κοσμοθεωρία της.

 «Άλλαξε η κοσμοθεωρία μου λόγω της περιπέτειας της υγείας μου. Δεν έγινα άλλος άνθρωπος αλλά είδα ότι δεν πρέπει να στεναχωριέσαι για απλά πράγματα και να τα κάνεις βουνό. Να μη δίνεις σημασία σε καθημερινότητες που σου δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα, να μην δίνει δηλητήριο. Να μη θεωρείς δεδομένη τη στιγμή. Όλα στη ζωή τα θεωρώ ανατρεπτικά.

Πού να φανταστώ ότι εκεί που πετούσα ευτυχισμένη ότι θα συμβεί αυτό; Ήταν μια δύσκολη και ίσως μη ανατρέψιμη περίοδος που λέω “εδώ τελειώνω”. Δεν έβλεπα φως από πουθενά τα πρώτα χρόνια. Υπήρχε αυτό το “γιατί” και είπα “εδώ τελειώνω. Περιμένω το τέλος”. Και κάποια στιγμή πέρασαν αρκετά χρόνια, για αυτό ήμουν απούσα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, 5-6 χρόνια ήμουν στο σπίτι, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν. Ντρεπόμουν πώς θα αισθανθούν οι άλλοι.

Ήταν μια περίοδος μαύρη. Βρήκα τη δύναμη, το κουράγιο, έβαλα το μυαλό μου κάτω και είπα η ζωή είναι ωραία; Κάτσε στηρίξου στα πόδια σου; Και νομίζω ότι αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στον περισσότερο κόσμο. Εμείς είμαστε η δύναμη και το φως. Από τον εαυτό μας πρέπει να αντλούμε δύναμη για να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά.

Το πρόβλημα το έχω αλλά σε ύφεση σε φαρμακευτική που έχω. Πολλές φορές θα με δεις πιο πρησμένη γιατί ακόμα από το 2007 μέχρι τώρα παίρνω κορτιζόνη. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση τώρα γιατί πριν δεν περπατούσα καν. Ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου. Τώρα είμαι καλά, περνάω καλά, χαμογελάω, βλέπω τη ζωή διαφορετικά. Για αυτό δεν θέλω να ακούω να λένε “πώς είναι έτσι;”. Δεν ξέρεις για ποιον λόγο είναι έτσι. Δεν επιτρέπεται να κρίνουμε κανέναν. Όταν κλείνει η πόρτα δεν ξέρεις τι γίνεται. Να υπάρχει ένα μέτρο και από εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης», εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά για την περιπέτεια υγείας της:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)