Celebrity

22 Ιουνίου 2024 00:00

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: "Αν ποτέ πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε"

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: "Αν ποτέ πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε"

-

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε διάφορες απορίες που είχαν οι followers τη.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν η εξής: «Έχεις πει δεν θέλεις ακόμα παιδί κλπ. Αν σου τύχαινε τι θα έκανες;»

Δείτε επίσης! Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η βραδινή έξοδος με τον Χρήστο Μάστορα, η κοινή φωτογραφία και το νέο look του τραγουδιστή

Από την πλευρά της, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε:  «Δεν υπάρχει “τύχαινε” σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Και εγώ το θέμα παιδιού το βλέπω ως κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Φέρνεις έναν άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, πρέπει να είσαι 100% συνειδητοποιημένος ότι θα το μεγαλώσεις όπως του αξίζει και πρέπει, για να σταθεί σε αυτή την κοινωνία, και ότι δεν θα μεγαλώσεις ένα τέρας επειδή εσύ τελικά δεν ήσουν έτοιμος και έτυχε. Οπότε προσέχω, αν ποτέ σας πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)