Celebrity

21 Ιουνίου 2024 16:10

Copa America: Η γυναίκα & τα παιδιά του Λιονέλ Μέσι στο γήπεδο - Έφεραν γούρι στον αγώνα με Καναδά

Copa America: Η γυναίκα & τα παιδιά του Λιονέλ Μέσι στο γήπεδο - Έφεραν γούρι στον αγώνα με Καναδά

-

Το Copa America ξεκίνησε με την κάτοχο του τροπαίου Αργεντινή να ξεκινάει με νίκη, αφού επικράτησε 2-0 του Καναδά. Οι Αργεντίνοι ανεβαίνουν στην κορυφή του 1ου ομίλου αναμένοντας να δουν εάν θα αποκτήσουν «συγκάτοικο» μετά την αναμέτρηση Περού – Χιλή, η οποία θα μεταδοθεί απόψε στις 03:00 (ξημερώματα Σαββάτου 22/6) ζωντανά από το ΑΝΤ1+.

Στο πλευρό της Αργεντινής και του Λιονέλ Μέσι ήταν όλη του η οικογένεια και φυσικά δεν έλειψε το σχετικό στιγμιότυπο στα social media. Η σύζυγός του, Αντονέλα και οι τρεις γιοι τους έδωσαν το παρών στο γήπεδο και πανηγύρισαν τη νίκη της εθνικής τους ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μέσι γνώρισε για πρώτη φορά την Αντονέλα όταν ήταν 5 ετών. Ο επαγγελματίας αθλητής έφυγε από την πατρίδα του σε ηλικία 13 ετών για να συνεχίσει τις ποδοσφαιρικές του προπονήσεις στην Ισπανία και κάπως έτσι χώρισαν οι δρόμοι τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Para Ti της Αργεντινής, επανασυνδέθηκαν το 2005, όταν ο Μέσι έμαθε ότι η καλύτερη φίλη της Ροκούζο, Ούρσουλα Νοτς, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και επέστρεψε αεροπορικώς στην Αργεντινή από την Ισπανία για να βρεθεί στο πλευρό της! Τέσσερα χρόνια μετά, το 2009 αποκάλυψαν δημοσίως τη σχέση τους, την οποία και έκρυβαν επί 1,5 χρόνο.

Ο Μέσι έκανε πρόταση γάμου στην Αντονέλα το 2010, δύο χρόνια πριν υποδεχτούν τον γιο τους, Τιάγκο. Το ζευγάρι, έχει ακόμα δύο γιους, τον Ματέο, που γεννήθηκε το 2015, και τον Τζίρο, που γεννήθηκε το 2018.

Η Αντονέλα και ο Λιονέλ το 2017 παντρεύτηκαν, στη γενέτειρά τους, την πόλη Ροσάριο, έχοντας αποκτήσει ήδη τους δύο γιους, όσο η Αντονέλα διένυε την τρίτη εγκυμοσύνη της.


Δείτε την σχετική ανάρτηση:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)