Celebrity

21 Ιουνίου 2024 11:44

Γιώργος Λιάγκας για Αλέξη Κούγια: "Όταν ζήτησε την απόλυσή μου, δεν προσπάθησε να κλείσει το στόμα μου;"

Γιώργος Λιάγκας για Αλέξη Κούγια: "Όταν ζήτησε την απόλυσή μου, δεν προσπάθησε να κλείσει το στόμα μου;"

-

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε έξω από τα δικαστήρια και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, αλλά και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις του, οι οποίες προκάλεσαν και την παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως "αυτή τη στιγμή ζούμε μία δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων, κάποιοι θέλουν να μας αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας και να μάς κλείσουν το στόμα".

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί.

"Είπε ο κύριος Κούγιας ότι προσπαθούν κάποιοι να του κλείσουν το στόμα. Και ρωτώ εγώ: όταν βγάζεις μία ανακοίνωση και καλείς έναν ιδιοκτήτη σταθμού να απολύσει εργαζόμενό του, επειδή διαφωνείς με τις απόψεις του εργαζόμενου, δεν προσπαθείς να κλείσεις το στόμα κάποιου; Άρα λοιπόν ρωτώ.

Ο κ. Κούγιας, όταν ζητά την απόλυση ενός δημοσιογράφου επειδή τον ενοχλούν τα λόγια και η κριτική του -όχι στον ίδιο αλλά στον κ. Κασσελάκη- εκεί δεν είναι κλείσιμο στόματος;

Άρα λοιπόν πώς λέει ο κύριος Κούγιας ότι δεν πρέπει να μάς κλείνουν στο στόμα; Που ορθώς δεν πρέπει να μάς κλείνουν το στόμα… Ορθώς έχει άποψη, πρέπει να ακούγεται και πρέπει να κριτικάρεται όπως όλοι μας».

Ρωτώ λοιπόν με ευγένεια και χωρίς χαρακτηρισμούς, πώς λέει ότι πάνε να του κλείσουν το στόμα, όταν ο ίδιος επιχειρεί να κλείσει τα στόματα άλλων ανθρώπων με τους οποίους διαφωνεί;

Όταν ζήτησε την απόλυσή μου, δεν προσπάθησε να κλείσει το στόμα μου επειδή διαφωνεί με την άποψή μου; Στη δημοκρατία, συμφωνούμε ή διαφωνούμε, οφείλουμε να ακούμε την άποψή μου του άλλου. Στη δημοκρατία όλοι πρέπει να έχουμε άποψη... Η κοινωνία θα ακολουθήσει τους δικούς της ρυθμούς και δεν επηρεάζεται ουσιαστικά ούτε από κανέναν Κούγια, ούτε από κανέναν Λιάγκα" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)