FLife

21 Ιουνίου 2024 11:05

O Χρήστος Νικολόπουλος στα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω" στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα

O Χρήστος Νικολόπουλος στα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω" στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα

-

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και φίλους του Στέλιου Καζαντζίδη, βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω», για τη ζωή του θρυλικού λαϊκού τραγουδιστή, όπου συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο και τον πρωταγωνιστή Χρήστο Μάστορα.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Στέλιος Καζαντζίδης είχαν μία στενή καλλιτεχνική και φιλική σχέση. Μάλιστα, ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν εκείνος που πρώτος αναγνώρισε το ταλέντο του Χρήστου Νικολόπουλου στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και μαζί έκαναν μερικά από τα πιο μεγαλειώδη και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια.

Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στα γυρίσματα της ταινίας  που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συντελεστές, συγχαίροντάς τους για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, με πρωτεργάτη τον πολυβραβευμένο  και καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο, γνωστό από τις σπουδαίες ταινίες «Ξαφνικός Έρωτας», «Άντε Γειά», «Ο Εχθρός Μου» και «Πίσω Πόρτα».

Νικολόπουλος - Μάστορας

Φυσικά, ο Χρήστος Νικολόπουλος συνομίλησε και με τον Χρήστο Μάστορα, τον οποίο επαίνεσε για το ταλέντο του, αλλά και του μετέφερε μερικές από τις πτυχές του Στέλιου Καζαντζίδη, βοηθώντας τον να μπει ακόμα περισσότερο στο «κλίμα» του ρόλου.

Τέλος, ο συνθέτης συναντήθηκε και με τον ηθοποιό Περικλή Σιούτα, ο οποίος υποδύεται τον νεαρό Χρήστο Νικολόπουλο.

Χρήστος Νικολόπουλος - Υπάρχω

Διαβάστε επίσης - Υπάρχω: Από τις "Ψυχοκόρες" στην ταινία για τον Καζαντζίδη και στο ρόλο της Μαρινέλλας στο πλευρό του Μάστορα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)