Celebrity

21 Ιουνίου 2024 09:39

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά - "Είμαι οκ με αυτό, έχω βάλει τα όρια μου"

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά - "Είμαι οκ με αυτό, έχω βάλει τα όρια μου"

-

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού, «Μαρία τη Νύχτα» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ηθοποιός μίλησε στην Μαρία Σολωμού για τον λόγο που επέλεξε να μην κάνει παιδιά.

Διαβάστε επίσης! Ζέτα Μακρυπούλια: "Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού"

«Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε – οχτώ χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτύπησε. Έχω πει κάποια στιγμή μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό, γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα ήξερα τι να κάνω, δεν θα κοιμόμουν.

Σκέφτομαι τους γονείς πάρα πολύ αυτή την περίοδο με όλο αυτό που συμβαίνει, που ξαφνικά όλα τα παιδιά έχουν και ένα μαχαίρι…Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση έτσι όπως έχει πια εξελιχθεί –γιατί δεν ήταν πάντα έτσι- με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και ζω 1002 δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με αυτό, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό, δεν περιμένω καμπανάκια. Νομίζω ότι έγινε για κάποιο λόγο, κάτι για καλό», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο (μετά το 59:45 λεπτό):

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)