Celebrity

20 Ιουνίου 2024 19:00

Κατερίνα Καινούργιου: "Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχουν σεξουαλικές επαφές; Ήθελα να ρωτήσω για τη στύση στα 85"

Κατερίνα Καινούργιου: "Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχουν σεξουαλικές επαφές; Ήθελα να ρωτήσω για τη στύση στα 85"

-

Μία εγκυκλοπαιδική ερώτηση θέλησε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της την Πέμπτη 20/6.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζώρτζιας Σιακαβάρα είπε: «Με όλο το σεβασμό αλλά έτσι όπως του χάιδευε το κεφαλάκι -όταν ο άλλος είναι σύντροφός σου και δε μιλώ για τη διαφορά ηλικίας κι είναι πάντα ευγενέστατη η κ. Σιακαβάρα- χάιδευα έτσι τον παππού μου. Δεν υπονοώ κάτι για τη διαφορά ηλικίας. Ή το κάνεις σε μωρό. Δεν το κάνεις στον σύντροφό σου. Σίγουρα ζηλεύω».

«Να πω κάτι; Πάλι μη με παρεξηγήσετε. Πόσο χρονών είναι ο κ. Πλεύρης; Θα σας φανεί χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω. Αφήνουμε έξω τον κ. Πλεύρη και την κ. Σιακαβάρα. Εγώ την κάνω καθαρά εγκυκλοπαιδικά. Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχουν σεξουαλικές επαφές; Αυτό ήθελα να ρωτήσω για τη στύση στα 85», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)