Celebrity

20 Ιουνίου 2024 12:54

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε εγκυμοσύνη-βόμβα: "Βραβεύτηκε στα MAD, πραγματικά είναι μη αναμενόμενο"

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε εγκυμοσύνη-βόμβα: "Βραβεύτηκε στα MAD, πραγματικά είναι μη αναμενόμενο"

-

Τα MAD VMA 2024 συμπλήρωσαν 21 χρόνια και το βράδυ της Τετάρτης προσέφεραν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις, με μεγάλα μουσικά ονόματα να δίνουν το "παρών", όπως η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τα όσα έγιναν στα βραβεία MAD συζήτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο "Fay's Time" με τη Φαίη Σκορδά να ρίχνει είδηση-βόμβα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πρόσωπο που βραβεύτηκε είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

"Εγώ τώρα έχω να σας πω μια είδηση, που δεν θα πω πολλά. Γιατί είναι από αυτά τα ευχάριστα που στις εκπομπές που κάνω αναφέρονται μετά. Αφορά για κάτι πολύ ευαίσθητο, μια εγκυμοσύνη που έρχεται. Δε μπορώ να πω στοιχεία. Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και μη αναμενόμενο. Και έτυχε να το μάθω. Δε θέλω να μου κάνετε ερωτήσεις.

Το πρόσωπο το είδαμε επί σκηνής και βραβεύτηκε. Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο. Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ. Είναι πολύ νωρίς και δεν θα το μάθουμε σύντομα. Όλα να πάνε καλά. Χάρηκα τόσο πολύ. Δεν είπα ότι είναι γυναίκα ή άντρας. Το να είσαι γονιός... Μπορεί να αφορά σε άντρα" αρκέστηκε να πει η Φαίη Σκορδά.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)