Celebrity

20 Ιουνίου 2024 16:20

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδραση στα όσα είπε η Δέσποινα Βανδή στη σκηνή των MAD VMA

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδραση στα όσα είπε η Δέσποινα Βανδή στη σκηνή των MAD VMA

-

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη σκηνή των MAD VMA 2024 το βράδυ της Τετάρτης (19/06) και την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή για να βραβευτεί, έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

"Καμία ανοχή στη βία! Καμία ανοχή! Στη σωματική, στην σεξουαλική, στην ψυχολογική που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία! Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο αποφασίσαμε να κάνουμε δυο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, που υπάρχουν δομές οι οποίες στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά.

Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Εμείς με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο.

Γιατί, παιδιά, ισότητα! Δεν υπάρχει φύλο όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών" είπε σε αυστηρό τόνο η Δέσποινα Βανδή.

Λίγες ώρες μετά, ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε την αγαπημένη του, κοινοποιώντας ένα άρθρο από τα όσα είπε στα instastories, στο οποίο έβαλε μια κόκκινη καρδιά.

Βανδη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)