Celebrity

20 Ιουνίου 2024 11:19

Μαρίνα Σάττι: Η αντίδρασή της την ώρα που ακούει την Αθηναΐδα Νέγκα να μιλάει για "χασμουρητό" στα ΜAD VMA 2024

Μαρίνα Σάττι: Η αντίδρασή της την ώρα που ακούει την Αθηναΐδα Νέγκα να μιλάει για "χασμουρητό" στα ΜAD VMA 2024

-

Viral έγινε το στιγμιότυπο από τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι στα ΜAD VMA 2024, στο οποίο η Αθηναΐς Νέγκα κάνει έναν πολύ ιδιαίτερο πρόλογο. Το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου η Μαρίνα Σάττι βραβεύτηκε στα MAD VMA ως η Καλύτερη Ποπ καλλιτέχνιδα, με την Αθηναΐς Νέγκα να κάνει την βράβευση και κατά συνέπεια, να λέει λίγα λόγια πριν παραδώσει το βραβείο. Ωστόσο, η δημοσιογράφος θέλησε να δώσει τη δική της άποψη για την πολυσυζητημένη συμπεριφορά που επέδειξε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, όταν χασμουριόταν την ώρα που έδινε συνέντευξη η Ισραηλινή συμμετοχή.

Η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Το Breakfast@Star έδειξε βίντεο από χθες την ώρα που ήταν η Αθηναΐς Νέγκα στη σκηνή, με την Μαρίνα Σάττι να βρίσκεται στο κοινό και να ακούει τις σπόντες της δημοσιογράφου. Η ίδια, φαίνεται αμήχανη και εκνευρισμένη, ενώ μπροστά της η Έλενα Παπαρίζου χαμογελούσε εκλαμβάνοντας τα όσα είπε Αθηναΐς Νέγκα ως χιούμορ.

Δείτε το βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)