Celebrity

20 Ιουνίου 2024 10:18

MAD VMA: Η Αθηναΐς Νέγκα απαντά για τη μπηχτή στη Μαρίνα Σάττι - "Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον..."

MAD VMA: Η Αθηναΐς Νέγκα απαντά για τη μπηχτή στη Μαρίνα Σάττι - "Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον..."

-

Μια αμήχανη στιγμή παρακολουθήσαμε στα χθεσινοβραδινά MAD VMA 2024, καθώς η Αθηναΐς Νέγκα, λίγο πριν της δώσει στη Μαρίνα Σάττι το βραβείο "Καλλιτέχνης POP", έριξε ένα... καρφί για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας στη συνέντευξη τύπου της Eurovision, όταν εκείνη χασμουρήθηκε.

"Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα" είπε η Αθηναϊς Νέγκα και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι.

Λίγες ώρες μετά, η Αθηναΐς Νέγκα θέλησε να τοποθετηθεί και να εξηγήσει για ποιον λόγο επέλεξε να πει όσα είπε στη σκηνή των βραβείων Mad.

"Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορω να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις" έγραψε στο X/Twitter η Αθηναΐς Νέγκα.

Στη συνέχεια χρήστης του Twitter της έγραψε: "Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά και να πληρωθείτε γι αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;".

Με τη σειρά της η Αθηναΐς Νέγκα απάντησε: "Είμαι ισως ακατάλληλη για απονομές ! Δεν πληρώθηκα, οποτε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε καποιος «διαφωνώ μαζί σου» αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς".

Νεγκα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)