Celebrity

20 Ιουνίου 2024 08:38

MAD VMA: Η Αθηναΐς Νέγκα βράβευσε τη Μαρίνα Σάττι και είπε - "Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω"

MAD VMA: Η Αθηναΐς Νέγκα βράβευσε τη Μαρίνα Σάττι και είπε - "Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω"

-

Στο γήπεδο Tae Kwon Do πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου τα μουσικά βραβεία MAD VMA 2024, ο μακροχρόνιος μουσικός θεσμός που ενώνει για άλλη μια χρονιά όλα τα είδη της μουσικής, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.

Η Μαρίνα Σάττι ήταν ανάμεσα στις καλλιτέχνιδες που παρέλαβαν το πρώτο της βραβείο, καθώς η ίδια κέρδισε το βραβείο Καλλιτέχνης POP.

Την απονομή έκανε η Αθηναϊς Νέγκα, η οποία σχολίασε το πολυσυζητημένο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη τύπου της Eurovision και δήλωσε ότι αν και την εκτιμά ως τραγουδίστρια, δεν συμφωνεί σε κάποια πράγματα μαζί της.

"Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα" είπε η Αθηναϊς Νέγκα και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι, η οποία την ευχαρίστησε και απομακρύνθηκε γρήγορα από δίπλα της.

Οπως δήλωσε με την σειρά της η Μαρίνα Σάττι ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εκείνη αφού έμαθε και κέρδισε πολλά πράγματα, ενώ κάποια άλλα έχασε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos