Celebrity

19 Ιουνίου 2024 23:33

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι: Ο πρώην της "ζει πολυτελώς" ενώ εκείνη "παλεύει για την ζωή της"

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι: Ο πρώην της "ζει πολυτελώς" ενώ εκείνη "παλεύει για την ζωή της"

-

Η Σάνεν Ντόχερτι ζητά 15.000 δολάρια μηνιαία διατροφή και 9.100 δολάρια για νομικά έξοδα από τον πρώην σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο, τον οποίο και στοχοποιεί ότι "ζει πολυτελώς" ενώ εκείνη "παλεύει για την ζωή της".

Η ηθοποιός που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, δήλωσε ότι λόγω του σοβαρού προβλήματος της υγείας της, δεν μπορεί να εργαστεί και έσοδα, κυρίως από το «Charmed», το οποίο σύντομα θα αφαιρεθεί από τις streaming πλατφόρμες, με το ποσό που εισπάττει να είναι ευτελές.

Η Ντόχερτι έχει να εργαστεί από το 2022 και αναμένει αύξηση των ιατρικών εξόδων. «Ως αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων υγείας μου, δεν μπορώ να εργαστώ και δεν έχω καμία προοπτική για μελλοντική απασχόληση. Σήμερα, σχεδόν το σύνολο του εισοδήματός μου είναι υπολειμματικό εισόδημα από εργασία που εκτελούσα πριν από το γάμο» ανέφερε στα δικαστικά έγγραφα.

Στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Ντόχερτι στοχοποίησε τον πρώην άντρα της, ότι ζει μια πολυτελή ζωή, την ίδια ώρα που εκείνη παλεύει για τη ζωή της. «Ενώ εγώ ήμουν ανίκανη να εργαστώ, αναλαμβάνοντας υπέρογκα ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση για να υποβληθώ σε πειραματικές θεραπείες με την ελπίδα να ζήσω, ο Κερτ χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο, ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια σε ιατρικά σπα, κοσμηματοπωλεία, Gucci και ταυτόχρονα ισχυριζόταν ότι δεν έχει επαρκή κεφάλαια για να με συντηρήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι ο ατζέντης του, είναι ερωτικός του σύντροφος.

«Παρόλο που το εισόδημα του Κερτ είναι εξαιρετικά μεγαλύτερο από το δικό μου, δεν έχει καταβάλει καμία προσωρινή διατροφή και δεν έχει συνεισφέρει στα δικηγορικά ή λογιστικά έξοδά μου, από τη στιγμή που κατατέθηκε η αγωγή διαζυγίου μας» αναφέρει η ηθοποιός, συμφωνά με την Daily Mail. «Είναι απολύτως σαφές σε μένα ότι ο Κερτ καθυστερεί σκόπιμα τον διακανονισμό με την ελπίδα ότι δεν θα φέρω εις πέρας τη διαδικασία του διαζυγίου», συμπλήρωσε.

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)