Celebrity

19 Ιουνίου 2024 12:00

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: "Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν"

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: "Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν"

-

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε ζωντανά στο "Πρωινό" την Τετάρτη και αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, ενώ η αποθεραπεία του χρειάζεται αρκετούς μήνες ακόμη.

"Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά. Δεν νομίζω πως μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Γίνονται καθημερινά εξετάσεις, θέλει πολύ πολύ πολύ χρόνο. Η κατάσταση σας είπα είναι σταθερή.

Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι σοβαρές, δίνουμε πολύ χρόνο στον ασθενή και από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον οργανισμό του πόσο θα εξελιχθεί.

Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν, αυτό που συνεχίζουν να κάνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν. Και νομίζω θα περιμένουμε όλοι να δούμε μια καλύτερη κατάσταση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα" τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή, κατά τη διάρκεια πρόβας για το show "Just The 2 Of Us" την Πέμπτη (28/03).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)