Celebrity

19 Ιουνίου 2024 07:56

Inaki Lamua: Ο Ισπανός TikToker αποκαλύπτει τον λόγο που μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα

Inaki Lamua: Ο Ισπανός TikToker αποκαλύπτει τον λόγο που μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα

-

Ο Inaki Lamua, ο Ισπανός TikToker, που είναι viral στα social media βρέθηκε καλεσμένος στο "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου.

Ο Inaki εξήγησε πώς έμαθε μόνος του άπταιστα ελληνικά, χωρίς να έχει κάποια σχέση με την Ελλάδα. Τι έγινε στον Πύργο Ηλείας, όταν ήταν 14 ετών και τι διαφορές έχουν οι Ισπανοί με τους Έλληνες; Μοιάζουν οι Ελληνίδες με τις Ισπανίδες;

"Δεν έχω καμία σχέση με την Ελλάδα. Ζούσα στη Βαρκελώνη, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια μετακόμισα στη Μαδρίτη λόγω δουλειάς. Ελληνικά έμαθα μόνος μου. Αγόρασα βιβλιά. Έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα στον Πύργο Ηλείας όταν ήμουν 14 χρονών. Πήγα με το σχολείο.

Στην Ελλάδα μετακόμισα εδώ και πέντε μήνες, με τη σκέψη να ζήσω μόνιμα. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω από μικρός και βρήκα τώρα την κατάλληλη στιγμή και λέω θα το κάνω.

Τώρα ασχολούμαι με το Tik Tok και το Instagram, τα οποία πάνε πολύ καλά. Για αυτό πήρα την απόφαση ότι θα αφήσω την άλλη μου δουλειά. Στην αρχή ανέβαζα περιεχόμενο που μιλούσα για τη σχέση μου με την Ελλάδα, πώς έμαθα ελληνικά, τα πρώτα μου ταξίδια... Τώρα ανεβάζω την καθημερινότητά μου και συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο χώρες" εξομολογήθηκε ο Inaki.

Για τις διαφορές που έχει εντοπίσει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία, ο Inaki τόνισε: "Η Μαδρίτη με την Αθήνα δε μοιάζουν καθόλου. Η Βαρκελώνη περισσότερο αν και όλοι μου λένε για τη Θεσσαλονίκη. Πιο πολύ στην Ελλάδα φοβάμαι τον τρόπο που οδηγάτε. Εγώ βγαίνω από το σπίτι και δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Θα περάσω από κάπου και θα έρθει αμάξι ή μηχανάκι; Και κάτι που μου τράβηξε την προσοχή από τα πρώτα ταξίδια που έκανα είναι ότι δε φοράτε κράνος. Είδα και τρία άτομα πάνω σε μηχανάκι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές.

Παρατήρησα ότι όσοι κάθονται πίσω δεν βάζουν ζώνη. Στην Ισπανία είναι νόμος ακόμα κι αν μπω σε ταξί. Στην Ισπανία δεν είναι υποχρεωτικός ο στρατός. Έχουμε επαγγελματικό επομένως δε χρειάζεται να πάμε εμείς. Οι Ελληνίδες με τις Ισπανίδες μοιάζουν πάρα πολύ. Πολλές φορές στη Μαδρίτη άκουγα και έβλεπα νομίζοντας ότι είναι από την Ελλάδα και τελικά ήταν Ισπανίδες. Μοιάζουν ακόμα και στον τρόπο που κουνάνε τα χέρια".

@greek_vibes Σας ευχαριστώ για όλα! ???? #greektiktok #tiktokgreece ? πρωτότυπος ήχος - Greek Vibes
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)