Celebrity

18 Ιουνίου 2024 22:00

Χρήστος Μάστορας: Το τρυφερό βίντεο με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Tik Tok

Χρήστος Μάστορας: Το τρυφερό βίντεο με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Tik Tok

-

Τον απόλυτο έρωτα ζουν εδώ και 2 περίπου χρόνια ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το ζευγάρι, αν και τον πρώτο καιρό κρατούσε χαμηλούς τόνους στη σχέση του, πλέον δεν κρύβει πως είναι μαζί και πολλές φορές δημοσίευσε στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Διαβάστε επίσης! Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αγκαλιά στο ΟΑΚΑ λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία των Coldplay (βίντεο)

Σήμερα μάλιστα ο τραγουδιστής ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο, στο οποίο ακούμε ένα απόσπασμα από το καινούργιου του τραγούδι  με τίτλο “La Luna” και τον βλέπουμε σε τρυφερά στιγμιότυπα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην παραλία.

Στην τελευταία σκηνή του βίντεο βλέπουμε τον Χρήστο Μάστορα να έχει πάρει στους ώμους του την αγαπημένη του και να περπατά, ενώ ακούγεται να της λέει: «Δεν μ’ αρέσει να περπατάει η γυναίκα μου… Ένας άντρας πρέπει να σέβεται!».

@xmastoras_official Η παραγγελία έρχεται απο πέρυσι αλλα τώρα όντως εχει φύγει το παιδί ?? #tiktok #fyp #foryou #lalouna #newsong #mellises???? #xmastoras ? original sound - XMastoras
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)