Celebrity

18 Ιουνίου 2024 19:16

Σοφία Παυλίδου: Ξεσπά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη - "Έκανε αγιογραφία στον δικό μου θύτη ενώ εγώ ήμουν σπίτι με μελανιές και πόνους"

Σοφία Παυλίδου: Ξεσπά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη - "Έκανε αγιογραφία στον δικό μου θύτη ενώ εγώ ήμουν σπίτι με μελανιές και πόνους"

-

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Στα social media αρκετοί είναι αυτοί που ταχθεί κατά της παρουσιάστριας, ενώ στην σελίδα στο Instagram «Υπέροχες Γυναίκες» ανέβηκε μια ανάρτηση με αφορμή την δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά του Αλέξη Κούγια για τον Απόστολο Λύτρα.

Διαβάστε επίσης! Μίνα Αρναούτη: Ξεσπά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη - "Έχτιζε ένα προφίλ για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε, τη σιχαίνομαι"

Κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση άφησε ένα σχόλιο η Σοφία Παυλίδου, η οποία ξέσπασε κατά της Ζήνας Κουτσελίνη με αφορμή την δική της υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη.

««Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…», έγραψε η Σοφία Παυλίδου.

Παυλίδου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos