Celebrity

18 Ιουνίου 2024 18:20

Μέγκαν Μαρκλ: Η κίνηση που έκανε λίγο πριν την εμφάνιση της Κέιτ & προσπάθησε να της "κλέψει" την δόξα

Μέγκαν Μαρκλ: Η κίνηση που έκανε λίγο πριν την εμφάνιση της Κέιτ & προσπάθησε να της "κλέψει" την δόξα

-

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο προσκήνιο το Σάββατο, εν μέσω της μάχης με τον καρκίνο... αλλά η Μέγκαν Μαρκλ προσπάθησε να της κλέψει τη... δόξα- λέει ένας royal expert στο TMZ

Ο Jonathan Sacerdoti ανέλυσε τι σήμαινε η εμφάνιση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στον εορτασμό του Trooping the Color -- και τι σήμαινε για τη βασιλική οικογένεια, και το πιο σημαντικό ... γιατί πιστεύει ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να τραβήξει την προσοχή. Λέει ότι η σκηνή με την πριγκίπισσα Κέιτ που στέκεται δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τα παιδιά τους στο διάσημο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, εν μέσω προβλημάτων υγείας, υπενθύμισε στο κοινό γιατί λατρεύουν τους βασιλείς αλλά εξηγεί τον λόγο που η Μέγκαν Μαρκλ έλαβε δράση!

Μέγκαν Κέιτ


Η Δούκισσα του Sussex κλήθηκε να λανσάρει νέα προϊόντα το Σαββατοκύριακο ως μέρος του νέου της lifestyle brand . Ο στενός φίλος της Meghan, Nacho Figueras, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram με κάποιες νέες προσθήκες στο brand και έτσι, προσπάθησε να κλέψει λίγη από την προσοχή του πλανήτη στην Κέιτ.
Εν μέσω της κόντρας τους, πολλοί ερμηνεύουν αυτό το λανσάρισμα για τα προϊόντα lifestyle της Meghan ως μια σκόπιμη κίνηση για να στρέψουν την προσοχή μακριά από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας ... συμπεριλαμβανομένου του Jonathan.

Photo credits: zuma press

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)