Celebrity

18 Ιουνίου 2024 10:25

Στεφανία Γουλιώτη: "Οι σεξουαλικές επιλογές μου ίσως να ήταν διαφορετικές αν δεν είχε πεθάνει το πρώτο μου αγόρι"

Στεφανία Γουλιώτη: "Οι σεξουαλικές επιλογές μου ίσως να ήταν διαφορετικές αν δεν είχε πεθάνει το πρώτο μου αγόρι"

-

Στην εκπομπή "Όσα δε λέμε" βρέθηκε καλεσμένη η Στεφανία Γουλιώτη και μίλησε για όλους και για όλα στην Άννα Δρούζα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη.

Δείτε επίσης! Στεφανία Γουλιώτη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της - "Είδα όλη την πορεία μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα"

Όσα είπε η Στεφανία Γουλιώτη

«Το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα πέθανε σε μία πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που μου καθόρισε τη ζωή. Θα μπορούσαν οι σεξουαλικές μου επιλογές να ήταν διαφορετικές. Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: “ο Λάζαρος έχει φύγει”. Πάρα πολλές επιλογές που έκανα εκ των υστέρων στη ζωή μου επηρεάστηκαν από αυτό, μέχρι και το ότι επέλεξα να πάω σε σχολείο θηλέων», είπε η Στεφανία Γουλιώτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Στη συνέχεια, η ίδια είπε για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Ήταν σεξουαλική παρενόχληση, συνέβη δυο φορές. Τη μία στα 7-8 μου. Ήταν βιασμός θεωρητικά μπορεί και πρακτικά. Ήταν ένας κηπουρός που ψαχούλευε με το χέρι του κι εγώ ήμουν ακινητοποιημένη. Μου πήρε χρόνο σαν παιδί να καταλάβω ότι ήταν άσχημο αυτό που συνέβαινε», ανέφερε και πρόσθεσε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε και σε μεγαλύτερη ηλικία από ρεφλεξολόγο: «Έτυχε δεύτερο γεγονός. Ήμουν 33. Εγώ είμαι πολύ ανοιχτή με τους ανθρώπους και δεν φαντάζεσαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σου συμβεί. Φαντάζεσαι ότι θα πας σε γιατρό και θα φερθεί σαν γιατρός.

Είχα ένα τραύμα στο ισχίο και δυσκολευόμουν να το περιγράψω και είπα μήπως βοηθήσω εκείνος. Στη μεγάλη ηλικία θεώρησα ότι εγώ φταίω και έτσι πήγα και δεύτερη και τρίτη φορά θεωρώντας ότι τώρα που δεν θα δώσω δικαίωμα.

Εξαφανίστηκα, θύμωσα πάρα πολύ. Ήθελα να το πω σε όποιον τον κόσμο και να μην ξαναπατήσει άνθρωπος εκεί. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν όταν το είπα σε φίλους και αυτοί συνέχισαν να πηγαίνουν στον ίδιο άνθρωπο».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos