Celebrity

18 Ιουνίου 2024 08:46

Στεφανία Γουλιώτη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της - "Είδα όλη την πορεία μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα"

Στεφανία Γουλιώτη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της - "Είδα όλη την πορεία μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα"

-

Μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή "Όσα δε λέμε" και την Άννα Δρούζα έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της και τη σχέση που είχε μαζί του.

Δείτε επίσης! Η Στεφανία Γουλιώτη έδωσε το απόλυτο spoiler για το "Maestro": "Υπάρχει δικαίωση για την Αλεξάνδρα στο τέλος"

Όσα είπε η Στεφανία Γουλιώτη

«Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη άντρα μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Επτά χρόνια κράτησε αυτό. Ξεκίνησε από καρκίνο στο μυελό των οστών. Θεωρώ μεγάλη τύχη ότι ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή τη διαδικασία. Έμαθα και για τον εαυτό μου πολλά πράγματα μέσα από αυτό…

Εθελοτυφλούσα φοβερά. Το μεγαλύτερο σοκ, το να δεις που φτάνει ο άνθρωπος, ήταν όταν τον είδα στη ΜΕΘ… Έφυγε σε κώμα. Τον ξύπνησαν λίγο, εκεί έβλεπε ότι φεύγει αλλά δε φεύγει και δεν καταλάβαινε. Δε μας άφησαν να του μιλήσουμε πριν φύγει. Πιο πριν όμως ήμασταν μαζί, είπαμε όμορφα πράγματα, είπαμε και άσχημα.

Ήταν μια σχέση που είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα πολύ θυμό κι αυτό είναι μια απόδειξη ότι η σχέση με έναν άνθρωπο δεν τελειώνει όταν αυτός φύγει», είπε η Στεφανία Γουλιώτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)