Celebrity

17 Ιουνίου 2024 20:40

Κόρτνεϊ Κοξ: Έγινε 60 ετών και η Τζένιφερ Άνιστον της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

Κόρτνεϊ Κοξ: Έγινε 60 ετών και η Τζένιφερ Άνιστον της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

-

Μια ανάρτηση για την καλή της φίλης Κόρτνεϊ Κοξ έκανε η Τζένιφερ Άνιστον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της και έγινε 60 ετών και για αυτό η καλή της φίλη, με την οποία ήρθε κοντά πριν πολλά χρόνια, όταν έπαιξαν μαζί στα «Φιλαράκια», κοινοποίησε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και της ευχήθηκε δημόσια.

Διαβάστε επίσης! Τζένιφερ Άνιστον: "Λύγισε" για τα "Φιλαράκια" - "Μη με κάνεις να κλάψω"

«Γιορτάζοντας αυτό το δυνατό, μαγικό, μυστήριο, ενδιαφέρον, άγριο, ταλαντούχο κορίτσι σήμερα!!! Η γλυκιά μου Κόρτνεϊ Κοξ είναι αστεία όσο καμία άλλη, καταπληκτική εσωτερικά και εξωτερικά. Ανεξάρτητη με τον πιο υπέροχο τρόπο, νοιάζεται για όλους ακόμα και αν δεν σε γνωρίζει. Φοβάται τα σκυλιά, παρόλο που δεν την έχω δει ποτέ να μην έχει τουλάχιστον δύο από αυτά. Πιστή μέχρι τέλους. Θα ανακαινίσει ένα δωμάτιο όπως δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Εντοπίζει μια μουτζούρα σε ένα παράθυρο από ένα μίλι (κυριολεκτικά) μακριά. Δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι!!! Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς αυτήν. Είναι μεγάλη μου τιμή να την αποκαλώ μια από τις καλύτερες φίλες μου για μια ζωή... Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, Κόρτνεϊ Κοξ. Σε αγαπώ!», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Photo Credits: AFP Forum

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)