Media

17 Ιουνίου 2024 20:20

Παγιδευμένοι: Πίσω από τα κάγκελα ο Χατζής, ελεύθερος ο Ιάσονας

Παγιδευμένοι: Πίσω από τα κάγκελα ο Χατζής, ελεύθερος ο Ιάσονας

-

 

Ραγδαίες εξελίξεις απόψε στις 22:30 στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Παγιδευμένοι".

Παγιδευμένοι - Επεισόδιο 67

«Η πραγματική μεγάλη παράνοια δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς αξιοσημείωτη ευφυΐα…»

Henrik Tikkanen

Ο Αλέκος βρίσκεται στη φυλακή και η υπερασπιστική γραμμή του ετοιμάζεται μέσω της νέας του συνηγόρου, Άννας Ροδίτη! Μία ομολογία, όμως, θα τον οδηγήσει σε αδιέξοδο, ενώ θα αθωώσει τον Ιάσονα.

Παγιδευμενοι

Η Υβόννη, που έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Ιάσονα, έχει καταφύγει τρομαγμένη στο σπίτι της Ειρήνης. Ο Δημήτρης βρίσκεται στην αναζήτηση της σπείρας των αρχαιοκάπηλων, μαζί με τον Ανδρέα, πλησιάζοντας αρκετά κοντά στα ίχνη τους.

Παγιδευμενοι

Ένα επαγγελματικό ταξίδι – αστραπή Δημήτρη και Άννας θα τους φέρει όλους πιο κοντά στη σύλληψη των εγκληματιών, αλλά και πιο κοντά στον κίνδυνο, καθώς ο εχθρός τους είναι εκεί έξω και παραμονεύει.

Παγιδευμένοι - Ηθοποιοί

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

 Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

 H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd.

 #Pagidevmenoi

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)