Celebrity

17 Ιουνίου 2024 19:00

Ζήνα Κουτσελίνη για Απόστολο Λύτρα: "Θέλω να το πω γιατί θέλω να είμαι έντιμη"

Ζήνα Κουτσελίνη για Απόστολο Λύτρα: "Θέλω να το πω γιατί θέλω να είμαι έντιμη"

-

Το δικό της σχόλιο για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η παρουσιάστρια  αναφέρθηκε στο τραύμα που προκάλεσε ο ποινικολόγος του παιδί του, αλλά τόνισε πως δεν είχε καταλάβει ποτέ τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του ζευγαριού. 

Διαβάστε επίσης! Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε τα κλάματα on air διαβάζοντας την κατάθεση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

«Ο Απόστολος Λύτρας δυστυχώς έβαλε τραύματα στο παιδί του. Αυτπό νομίζω θα το εισπράξει, θα το καταλάβει και θα του πάρει πολύ χρόνο να λύσει αυτά τα ζητήματα. Θέλω να το πω γιατί θέλω να είμαι έντιμη και με τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου, στην καρδιά μου. Από τη στιγμή που βγήκε επώνυμα με το πρόσωπό του, στον περίγυρο του σχολείου, στους γονείς θα είναι το καίριο ζήτημα κι έτσι θα δημιουργηθεί μια δυσκολία.

Πρέπει να το πω. Η συγγνώμη δεν ξέρω αν αρκεί για τη γυναίκα του, τη Σοφία. Πάντως για το παιδί του όσες κι αν είναι οι συγγνώμες δεν αρκούν και ξέρω πόση είναι η λατρεία στα παιδιά του. Τη δεδομένη στιγμή τα ξέχασε και τα έβαλε στην άκρη όταν συνέβη το γεγονός», είπε η Ζήνα Κουτσελινή στον αέρα της εκπομπής της στο Star και συνέχισε:

«Τους γνωρίζω προσωπικά και τους 2 και επ’ ουδενί είδα πως σε αυτό το ζευγάρι υπήρχε θέμα. Την τελευταία φορά που τους είδα μαζί ήταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο ίδιο τραπέζι κάτσαμε, γελούσαμε όλο τα βράδυ και περάσαμε υπέροχα. Όταν κλείνουν οι πόρτες, που να ξέρεις;».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos