Celebrity

17 Ιουνίου 2024 14:00

Φωτεινή Πετρογιάννη: Αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της - "Δεν το περίμενα, άνοιξα την πόρτα και ήταν γονατιστός"

Φωτεινή Πετρογιάννη: Αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της - "Δεν το περίμενα, άνοιξα την πόρτα και ήταν γονατιστός"

-

Με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε ο ράπερ FY στη σύντροφό του, στην οποία το FTHIS ήταν εκεί και μάλιστα είχαμε αποκλειστικό βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Φωτεινή Πετρογιάννη, πώς έγινε σε εκείνη η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, στον «αέρα» του Πρωινού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας, της είπε: «Εσένα σου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Μιχάλης; Που;».

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Ήμασταν σπίτι. Δεν ήταν καθόλου βαρετό γιατί ήταν μία στιγμή που δεν το περίμενα. Άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Έκανε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του, εγώ κοιμόμουν και είχα νεύρα που με ξύπνησε κι άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Τα είπα όλα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έβαλα τα κλάματα, η αλήθεια είναι. Ήμουν σοκαρισμένη από τον ύπνο. Ήμουν με τα ρούχα του ύπνου» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)