Celebrity

16 Ιουνίου 2024 18:10

Δέσποινα Βανδή για Άννα Βίσση: "Ήθελα να πάω και να της ζητήσω να κάνουμε ένα στόρι για αυτό που είχα πει τότε όταν μας συνέκριναν"

Δέσποινα Βανδή για Άννα Βίσση: "Ήθελα να πάω και να της ζητήσω να κάνουμε ένα στόρι για αυτό που είχα πει τότε όταν μας συνέκριναν"

-

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στους Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Ναταλία Αργυράκη μίλησε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τα πρώτα της δύσκολα χρόνια στην Αθήνα, αλλά αναφέρθηκε και στην Άννα Βίσση.

Διαβάστε επίσης!  Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε την τελευταία φορά που έκλαψε - "Ήταν το Σάββατο που μάλωσα με..."

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο το 1993, είπα: εδώ κάτι γίνεται. Έπρεπε να αποχαιρετήσω τη Θεσσαλονίκη με βαριά καρδιά, έμαθα την Αθήνα με χάρτες και πήρα δίπλωμα οδήγησης εδώ. Ξεκίνησα με την ασφάλεια του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Πάριου, που για μένα ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Με συνόδευσε μία μεγάλη μοναξιά στην Αθήνα, γιατί δεν ήξερα κανέναν. Θυμάμαι να περνάω Χριστούγεννα πάρα πολύ ζορισμένη. Είχα έναν διθέσιο καναπέ, έναν σκύλο δίπλα μου και καθόλου φίλους. Η είσοδος του Φοίβου στη ζωή μου ήταν ένα νέο κεφάλαιο», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Όσον αφορά την Άννα Βίσση ανέφερε: «Φέτος η Άννα τράβηξε τις εμφανίσεις της και ήθελα να πάω να την δω αλλά συνεχώς κάπου βρισκόμουν. Ήθελα να πάω και να της ζητήσω να κάνουμε ένα στόρι για αυτό που είχα πει τότε, όταν μας συνέκριναν, ότι η Άννα Βίσση έχει 30 χρόνια καριέρας κι εγώ δεν είμαι καν 30 χρονών».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)