Ζώδια

16 Ιουνίου 2024 14:00

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: "Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά"

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: "Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά"

-

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο "I Love Σου Κου" του ΑΝΤ1 την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

"Μόνο ένα ταξίδι θα μας σώσει. Θα μπούμε μέσα σ ένα καραβάκι και να φύγουμε νύχτα. Γιατί; Θα σας πω γιατί. Γιατί ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ο θεός της θάλασσας, λέει. Μιλάει για έρωτα, μιλάει για αγάπη γενικότερα μιλάει για θάλασσα, μιλάει. Αλλά αυτή την εβδομάδα μέχρι τις 29, μέχρι το τέλος τέλος πάντων, μας τα κάνει μούσκεμα. Έχει κάτι κυματάκια. Που σημαίνει εξαπατήσεις, λάθη, ψευδαισθήσεις. Κάτι άλλο φανταζόμαστε, κάτι άλλο γίνεται. Άρα λοιπόν και επειδή γίνεται μια Πανσέληνος εδώ προς το τέλος της εβδομάδος με τον Ποσειδώνα τον βλέπετε, να πιάνει τον ήλιο, τους πολιτικούς, την πολιτική, τα πρόσωπα κύρους τους, τον Ερμή, που είναι τα παιδιά και την Αφροδίτη που είναι ο έρωτας.

Άρα λοιπόν, όλη αυτή την εβδομάδα μπορούμε να γράψουμε ένα μυθιστόρημα, μπορούμε να στείλουμε ένα γράμμα, μπορούμε να κάνουμε ό, τι καλό μπορούμε για τους αναξιοπαθούντες, αλλά δεν είναι καλή εποχή για να αποφασίσουμε κάτι για τη ζωή μας, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό. Από το τέλος αυτής της εβδομάδος όμως τα πράγματα βελτιώνονται, άρα κάνουμε ένα σχεδιάγραμμα τέλος πάντων για το πώς πρέπει να πάμε και το εκτελούμε προς το τέλος της εβδομάδος. Ποσειδώνας είναι αυτός. Μπορεί, αλλά να λέω και να καταλαβαίνετε. Λοιπόν για να δούμε τώρα για το κάθε ζώδιο τι πρέπει να προσέχει. Γιατί όλοι αυτοί οι πλανήτες, ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη συγκρούονται με τον Ποσειδώνα που λένε κάποια λάθη. Θα ακούσουμε κάποια ψέματα, θα ακούσουμε κάτι τέλος πάντων που δεν θα γίνει" είπε, μεταξύ άλλων, η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)