Celebrity

15 Ιουνίου 2024 23:55

Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Χρήστου Σαντικάι και η μακροσκελής ανάρτηση

Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Χρήστου Σαντικάι και η μακροσκελής ανάρτηση

-

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον Χρήστο Σαντικάι, καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο τραγουδιστής έγινε 30 ετών και στο σπίτι η Λάουρα Νάργες του ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Λάουρα Νάργες γέμισε το σπίτι με μπαλόνια και ο τραγουδιστής έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, αλλά και τον γιο τους. Η Λάουρα Νάργες κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφίες από την ημέρα και ευχήθηκε στον τραγουδιστή με τα πιο τρυφερά λόγια.  

Διαβάστε επίσης! Λάουρα Νάργες: Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη με τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους

Λάουρα Νάργες – Η ανάρτηση για τα γενέθλια του Χρήστου Σαντικάι

«Χρόνια πολλά στον άντρα μου @xristos.santikai , στον μπαμπά μας που αγαπάμε τόσο πολύ! Καλώς ήρθες στην δεκαετία μου. Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις πάντα υγεία σε σώμα και ψυχή, να μη σταματάς να ονειρεύεσαι και να κατακτάς τους στόχους σου. Ο Αλέξανδρος και εγώ θα είμαστε δίπλα σου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, διότι σε αγαπάμε και πιστεύουμε σε εσένα! Είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς που στηρίζει την οικογένεια του και για αυτό θα σου είμαι πάντα ευγνώμων. Σ/αγαπώ πολύ Happy Dirrty 30 Baby.

Ευχαριστούμε @birthdaycakes_stamatis για την ονειρική και πραγματικά πεντανόστιμη τούρτα! Τελευταία στιγμή καταφέρατε να δημιουργήσετε αυτήν την υπερπαραγωγή κομμένη και ραμμένη στον καλλιτέχνη της καρδιάς μας! Σας έχουμε εμπιστευτεί πολλές φορές στο παρελθόν και για άλλη μία φορά ξεπεράσατε τις προσδοκίες μας και ζωγραφίσατε ένα χαμόγελο τεράστιο στο πρόσωπο του άντρα μου.

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φίλους και συνεργάτες του άντρα μου που βοήθησαν να δημιουργηθεί ένα υπέροχο βίντεο ευχών έκπληξη αφιερωμένο σε εκείνον! Θέλαμε πολύ να το μοιραστούμε στους λογαριασμούς μας ωστόσο σεβόμαστε την επιθυμία κάποιον να μην αναρτηθεί. Να ξέρετε πως συγκινήθηκε πολύ», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)