Celebrity

15 Ιουνίου 2024 22:30

J2US: Ο κριτής - έκπληξη στη θέση του Φασούλη και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή - "Δεν έχω ξαναδεί τόσο φωτεινό το πρόσωπο της Καίτης"

J2US: Ο κριτής - έκπληξη στη θέση του Φασούλη και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή - "Δεν έχω ξαναδεί τόσο φωτεινό το πρόσωπο της Καίτης"

-

Με νέο live επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου το J2US. Λίγο μετά την έναρξη του σόου ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως ο Σταμάτης Φασουλής θα απουσιάζει από τη θέση του κριτή, καθώς σήμερα έχει πρεμιέρα η παράστασή του στο θέατρο Άλσος.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως στην κριτική επιτροπή απόψε θα δούμε τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος κάθισε μάλιστα δίπλα από την σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε επίσης! J2US: Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε την πρόταση γάμου του Σεβδικαλή στην Κουρτίδου και θυμήθηκε την δικιά της - "Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης"

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε με την Δέσποινα Βανδή να σχολιάζει μετά από λίγο για την Καίτη Γαρμπή: «Αυτό που παρατηρούσα πριν, όταν τραγουδούσε ο Διονύσης, ήταν ότι δεν έχω ξαναδεί τόσο φωτεινό το πρόσωπο της Καίτης. Τον κοιτούσε και το έβλεπες όλο στο πρόσωπό της.  Μπράβο, σας χαίρομαι».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)