Celebrity

15 Ιουνίου 2024 20:00

Πρίγκιπας Λούις: Έγινε ξανά viral με τις γκριμάτσες του στην τελετή Trooping the Colour

Πρίγκιπας Λούις: Έγινε ξανά viral με τις γκριμάτσες του στην τελετή Trooping the Colour

-

Μεγάλες στιγμές έζησε σήμερα η Μεγάλη Βρετανία, καθώς στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε η ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου.

Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στην Κέιτ Μίντλετον, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο.

Διαβάστε επίσης!  Κάρολος και Κέιτ Μίντλετον στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ: Η πρώτη κοινή εμφάνιση ενώ δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά το τέλος της παρέλασης βγήκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις από τα αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) και για να χαιρετήσουν τα συγκεντρωμένα πλήθη.

Την παράσταση έκλεψε για ακόμα μια φορά ο μικρός Λούις, το μικρότερο από τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος έγινε viral. Ο πρίγκιπας Λούις δεν σταμάτησε να κάνει γκριμάτσες και να χορεύει, με την αδερφή του Σάρλοτ να προσπαθεί να τον συνετίσει και την μητέρα του, Κέιτ, να χαμογελά.

Πρίγκιπας Λούις

Πρίγκιπας Λούις

Πρίγκιπας Λούις

Πρίγκιπας Λούις

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos