Celebrity

15 Ιουνίου 2024 15:57

Κάρολος και Κέιτ Μίντλετον στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ: Η πρώτη κοινή εμφάνιση ενώ δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Κάρολος και Κέιτ Μίντλετον στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ: Η πρώτη κοινή εμφάνιση ενώ δίνουν μάχη με τον καρκίνο

-

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωση της με καρκίνο έκανε σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου η Κέιτ Μίντλετον.

Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συμμετείχε στην μεγαλειώδη ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour στο κέντρο του Λονδίνου για τα γενέθλια του μονάρχη. Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της 42χρονης Κέιτ Μίντλετον για το 2024, καθώς η ίδια από τα τέλη Φεβρουαρίου υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Το πρωί του Σαββάτου η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στη συνέχεια η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιβιβάστηκε σε άμαξα μαζί με τα τρια παιδιά της και κατευθύνθηκαν στη λεωφόρο Μολ για τη στρατιωτική παρέλαση. Η Κέιτ Μίντλετον ήταν πολύ ευδιάθετη και χαιρετούσε χαμογελαστή τα συγκεντρωμένα πλήθη που την επευφημούσαν.

Στο Trooping The Colour έδωσε φυσικά το "παρών" και ο βασιλιάς Κάρολος μέσα σε άμαξα μαζί με την βασίλισσα Καμίλα.

Μετά το τέλος της παρέλασης η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις από τα αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) και για να χαιρετήσουν τα συγκεντρωμένα πλήθη.

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος πρωτοστάτησε τον εκδηλώσεων, είχε στο πλάι του όχι μόνο την σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα, αλλά και την Κέιτ Μίντλετον, με τη σκηνή να είναι συγκινητική. Οι δυο τους άλλωστε δίνουν ταυτόχρονα μάχη με τον καρκίνο και είναι η πρώτη φορά μετά την δημοσιοποίηση των διαγνώσεών τους που πραγματοποιούν κοινή δημόσια εμφάνιση. Δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον ήταν φυσικά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Θυμίζουμε πως το Trooping the Color είναι μια ετήσια γιορτή, που πραγματοποιείται πάντα τους καλοκαιρινούς μήνες για τον εορτασμό των γενεθλίων του μονάρχη. Ένας βασιλιάς ή μια βασίλισσα έχει δύο γενέθλια τον χρόνο – τα προσωπικά του, τα οποία ορίζει η ημερομηνία γέννησής του και αυτά που γιορτάζονται τον Ιούνιο.

Πηγή φωτογραφιών: zumapress

Καρολος Κειτ

Καρολος Κειτ

Καρολος

Καρολος

Καρολος

Καρολος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)