Celebrity

15 Ιουνίου 2024 15:28

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: "Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα, θέλω να με θέλει και να την θέλω"

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: "Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα, θέλω να με θέλει και να την θέλω"

-

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" και τον Νίκο Συρίγο. Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, χωρίς να κρύβει πόσο ερωτευμένος και ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της.

"Ναι, είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος. Όπως έχει γράψει ο Μαγιακόφσκι, "πάσχω από πυρκαγιά στην καρδίας. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου, τα ψαλτήρια καίγονται". Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα και τον απολαμβάνω. Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν μας τραβήξουν φωτογραφία.

Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε όπως οι κανονικοί άνθρωποι. Σε κάποια "πεσίματα" δεν υπήρχε ηθική, ήταν χυδαία. Πρόκειται για παρασιτικούς οργανισμούς που ζουν μέσα σε άλλους, κριτικάρουν και σχολιάζουν τις ζωές τους. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Αυτό το κυνήγι. Με ποιο δικαίωμα να έρχονται έξω από το σπίτι σου, όταν δεν τους το δίνεις καν. Σήκωσα το τηλέφωνο αλλά παραλίγο να σηκώσω και το χέρι μου σε κάποιον.

Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από τη Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Από τους άλλους δεν με ενδιαφέρει.

Όταν άκουσα την Δέσποινα να λέει (σε συνέντευξή της) ότι με θέλει, μου άρεσε πολύ. Θέλω να με θέλει και να την θέλω, υπάρχει πάθος. Θέλω πάθος, να την βλέπω, να την ζω, να την μυρίζω, να την αναπνέω. Η ερώτηση για το εάν θα παντρευτούμε, είναι χαζή. Αν θα το κάνουμε, θα το πούμε.

Σε δέκα χρόνια ελπίζω να έχω ένα σπίτι στην Κρήτη, το θέατρο και το παιδί μου χαρούμενο και ευτυχισμένο. Η Δέσποινα υπάρχει στα μακρινά μου όνειρα. Το σπίτι στην Κρήτη το φτιάχνουμε με την Δέσποινα. Κάνουμε μία ‘’φωλιά’’ για να είμαστε μαζί" εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)