Celebrity

15 Ιουνίου 2024 14:00

Δημήτρης Πανόπουλος: Επέστρεψε στο "Καλύτερα δε γίνεται" - Έτσι τον υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού

Δημήτρης Πανόπουλος: Επέστρεψε στο "Καλύτερα δε γίνεται" - Έτσι τον υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού

-

Κανονικά στο πόστο του στο "Καλύτερα δε γίνεται" επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουνίου ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο δημοσιογράφος απουσίαζε από την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha περίπου δύο μήνες, λόγω της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο μια εβδομάδα μετά το τέλος των Ευρωεκλογών, ο Δημήτρης Πανόπουλος βρίσκεται και πάλι στην ομάδα του "Καλύτερα δε γίνεται" και στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Η παρουσιάστρια τον καλωσόρισε στο πλατό με ένα τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή "Ξαναγύρισες... Ε;" και ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

"Θα σου πω ειλικρινά. Μας έλειψες πάρα πολύ. Η απουσία σου από την εκπομπή ήταν παραπάνω από αισθητή. Στο λέμε με όλη μας την καρδιά. Αν εμένα είχαν μπει στον κόπο 23.000 άνθρωποι να σηκωθούν και να πάνε να πούνε τη θέλουμε αυτή στην Ευρωβουλή εγώ θα ένιωθα πάρα πολύ περήφανη. Για νεούδι τα πήγες παραπάνω από καλά. Καλώς ήρθε λοιπόν ο Δημήτρης μας. Είμαστε σε πλήρη απαρτία και χαιρόμαστε για αυτό" είπε στον δημοσιογράφο η Ναταλία Γερμανού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)