Celebrity

15 Ιουνίου 2024 12:58

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο (βίντεο & φωτογραφίες)

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο (βίντεο & φωτογραφίες)

-

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, έκανε το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου η Κέιτ Μίντλετον.

Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται στο Trooping the Colour που πραγματοποιείται σήμερα στο Whitehall για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, που επίσης δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφτασε στο Μπάκινχαμ μαζί με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά της, ενώ οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν μέσα στο αμάξι.

Η Κέιτ Μίντλετον μετέβη στη συνέχεια από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο χώρο όπου θα διεξαχθεί το Trooping the Colour με άμαξα, μαζί με τα τρία της παιδιά - μια απόσταση περίπου δέκα λεπτών.

Η εμφάνισή της στο Trooping the Colour και στη συνέχεια στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, δίπλα στον βασιλιά Κάρολο και στην Καμίλα, αναμένεται να είναι η πρώτη για την Κέιτ Μίντλετον έπειτα από μήνες απουσίας λόγω του καρκίνου και της προληπτικής θεραπείας που ακολουθεί.

Η παραδοσιακή τελετή Trooping the Colour ανάγεται στις πολεμικές προετοιμασίες του παρελθόντος, όταν όλες οι σημαίες επιδεικνύονταν στους στρατιώτες προκειμένου να είναι σε θέση να τις αναγνωρίζουν μέσα στη σύγχυση της μάχης.

Το τελετουργικό καθιερώθηκε το 1748 από τον βασιλιά Γεώργιο Β’ και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μια μεγάλη παρέλαση των έφιππων φρουρών στο Λονδίνο.

Ακολουθεί η παραδοσιακή επιθεώρηση του στρατεύματος κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Το Trooping the Colour πραγματοποιείται εδώ και πάνω από 260 χρόνια και πάνω από 1.400 στρατιωτικοί μαζί με 200 άλογα και 400 μουσικούς παρελαύνουν κάθε Ιούνιο. Ένας βασιλιάς ή μια βασίλισσα έχει δύο φορές γενέθλια τον χρόνο, αυτά που γιορτάζονται την ημερομηνία γέννησής του και αυτά που γιορτάζονται τον Ιούνιο.

Πηγή φωτογραφιών: zumapress

Κειτ

Κειτ

Κειτ

Κειτ

Κειτ

Καρολος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)