Celebrity

14 Ιουνίου 2024 17:00

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε την τελευταία φορά που έκλαψε - "Ήταν το Σάββατο που μάλωσα με..."

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε την τελευταία φορά που έκλαψε - "Ήταν το Σάββατο που μάλωσα με..."

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τις συναυλίες για τα 30 χρόνια καριέρας.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της και την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης! Δέσποινα Βανδή: "Όταν δύο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί, δεν υπάρχει λόγος να αυτοτιμωρούνται. Εγώ, δεν ήμουν καλά"

Όσα είπε η Δέσποινα Βανδή

«Στον νεότερο εαυτό μου θα έλεγα να μην δίνει σημασία σε πράγματα που δεν έχουν τόση αξία. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να σταματήσω στη συναυλία μου στον Λυκαβηττό.

Υπήρξα αρκετά αφελής. Δεν θα ήθελα αυτό να το πάρουν τα παιδιά μου. Φυσικά και έκανα λάθη στην καριέρα μου και είμαι αρκετά ευγνώμων γιατί αυτά με έφεραν στο σήμερά μου.

Τελευταία φορά είπα ''σ' αγαπώ'' χτες το βράδυ στον Βασίλη Μπισμπίκη. Τελευταία φορά που έκλαψα ήταν το Σάββατο που μάλωσα με την κόρη μου.

Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα στην καριέρα μου ήταν να συνυπάρξω σε μαγαζιά χωρίς να το θέλω.

Με το χέρι στην καρδιά θα πω ότι ποτέ δεν απέκτησα έπαρση στην καριέρα μου γιατί ήμουν πολύ ανασφαλής. Θα επέλεγα έναν μεγάλο έρωτα από μια μεγάλη επιτυχία. Μου πήρε 30 χρόνια καριέρα για να καταλάβω ότι η χαρά είναι παντού», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)