Celebrity

14 Ιουνίου 2024 12:45

Δανάη Μπάρκα: "Έχω ακούσει πράγματα για εμένα από ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς στον ίδιο τους τον εαυτό"

Δανάη Μπάρκα: "Έχω ακούσει πράγματα για εμένα από ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς στον ίδιο τους τον εαυτό"

-

Με αφορμή ερώτηση που έκανε η Δέσποινα Καμπούρη στον αέρα του "Πάμε Δανάη" η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί για τα σχόλια που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για την ίδια, αλλά και τον τρόπο που τα διαχειρίστηκε.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, της έχει συμβεί άνθρωποι να λένε πράγματα για την ίδια που δεν ισχύουν μόνο και μόνο για να αναπαραχθούν μέσα από εκείνη.

"Εγώ μια ερώτηση έχω να σας κάνω! Σας έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή σας να λέγεται κάτι για εσάς πολύ έντονα και να αρχίσετε εσείς οι ίδιοι να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας; Το έχετε πάθει ποτέ αυτό;" ρώτησε η Δέσποινα Καμπούρη.

Κατόπιν, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: "Δε μου έχει συμβεί να αρχίσω να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου μετά από κάτι που είπε κάποιος για μένα, αλλά έχω αναρωτηθεί πως έφτασε σε αυτό το σημείο.

Μου έχει συμβεί όμως να ακούγονται πράγματα για τη ζωή μου από ανθρώπους που δεν είναι καν ειλικρινείς στον ίδιο τους τον εαυτό και ξέρω και τι έχουν κάνει για να φτάσουν στο σημείο να αναπαραχθούν μέσω εμού με ψέματα, αλλά δεν ήθελα να αντιδράσω ποτέ. Και δε νομίζω ότι θα θέλω και να αντιδράσω".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)