Celebrity

14 Ιουνίου 2024 12:14

Γιώργος Λιάγκας για χωρισμό Παναγιωτακοπούλου-Πηλαδάκη: "Εγώ το μόνο που μπορώ να πω..."

Γιώργος Λιάγκας για χωρισμό Παναγιωτακοπούλου-Πηλαδάκη: "Εγώ το μόνο που μπορώ να πω..."

-

Τίτλους τέλους στη σχέση τους αποφάσισαν να βάλουν στη σχέση τους η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης μετά από τέσσερα περίπου χρόνια κοινής πορείας.

Την είδηση μετέδωσε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ενώ λίγες ώρες μετά ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε μέσα από το "Πρωινό" τον χωρισμό του ζευγαριού.

Ο παρουσιαστής που πρόσφατα ήταν σε κοινή παρέα με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη, τόνισε πως οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και κανείς δεν ξέρει αν ο χωρισμός είναι οριστικός.

"Εγώ το μόνο που μπορώ να πω τώρα επειδή τους γνωρίζω και πιο προσωπικά... Και θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά δεν μου επιτρέπεται...

Ο Κώστας είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας και για αυτό δε μιλάει για τα προσωπικά του. Είναι αγαπημένοι και οι δύο. Σε αυτό που είπε η Ναυσικά ότι δεν υπάρχουν τσακωμοί, λέει αλήθεια.

Πρόσφατα οι άνθρωποι ήταν μαζί. Δεν είναι τσακωμένοι. Μπορεί τώρα να έχουν χωρίσει και το βράδυ να τους δείτε μαζί να τρώνε φαγητό με παρέα... Είναι καλά μαζί, ακόμα κι αν έχουν χωρίσει.

Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικός ο χωρισμός, μπορεί να είναι μια κρίση" τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)