Celebrity

14 Ιουνίου 2024 11:15

Μπάρκα για Οικονομάκου-Τσερέλα: "Εγώ να κάνω σαφές ότι αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα με αυτά τα θέματα"

Μπάρκα για Οικονομάκου-Τσερέλα: "Εγώ να κάνω σαφές ότι αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα με αυτά τα θέματα"

-

Τη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα σχολίασαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο "Πάμε Δανάη" η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως αισθάνεται αμήχανα με τέτοιου είδους θέματα, ενώ τόνισε πως την τρομάζει ότι μια σχέση μπορεί να γίνει γνωστή με τη κυκλοφορία ενός βίντεο που τράβηξε κάποιος άγνωστος.

"Εγώ να κάνω σαφές και να καταθέσω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα με αυτά τα θέματα. Γιατί όταν κάτι δεν είναι από τους ίδιους τους ανθρώπους που καλώς ή κακώς κάνουν μια δουλειά που είναι προβεβλημένα πρόσωπα και αποφασίζουν οι ίδιοι να πάνε κάπου επίσημα ή να ανεβάσουν κάτι στα δικά τους social, το να βλέπουμε διάφορα πράγματα και να εικάζουμε τι μπορεί να συμβαίνει, το να γίνεται κάτι γνωστό από τους γύρω γύρω με τόσο βίαιο τρόπο, εμένα μου προκαλεί ρίγη" είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, με τη Δέσποινα Καμπούρη να προσθέτει πως η Αθηνά Οικονομάκου ήταν ενημερωμένη πως θα βγει το θέμα και δεν προσπάθησε να το σταματήσει.

Κατόπιν η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: "Είναι σημαντικό αν γνωρίζε πως θα παίξει. Πάντα γνωρίζεις ότι μπορεί κάποιος να σε τραβήξει, αλλά δυστυχώς ποτέ δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό. Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι όσοι άνθρωποι κάνουμε αυτή τη δουλειά δε θα έπρεπε να βγαίνουμε από το σπίτι. Πάντα θες να ζήσεις και κάτι, αλλά εύχεσαι και ελπίζεις να υπάρχει μια διακριτικότητα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)