Celebrity

14 Ιουνίου 2024 10:15

Αθηνά Οικονομάκου: Η κίνηση του Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram που "πρόδωσε" τη σχέση τους

Αθηνά Οικονομάκου: Η κίνηση του Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram που "πρόδωσε" τη σχέση τους

-

Το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει κάνει η Αθηνά Οικονομάκου, δυο περίπου μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον 37χρονο Ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα, με την είδηση να φέρνει στο φως το "Πρωινό", όπου πρόβαλε κοινό τους βίντεο από την συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπρούνο Τσερέλα έχει κάνει μάλιστα στο Instagram μια ανάρτηση από την βραδιά που βρέθηκε με την Αθηνά Οικονομάκου στη συναυλία των Coldplay.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο 37χρονος μπορεί να μη βλέπουμε την ηθοποιό, ωστόσο ο Μπρούνο Τσερέλα έχει βάλει στα hashtag του το όνομα, "Νανά", το χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλούν την Αθηνά Οικονομάκου οι φίλοι της.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα είναι 37 ετών και έχει καταγωγή από την Ιταλία και την Αργεντινή. Αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Πλέον όμως έχει ακόμη έναν λόγο, κι αυτός δεν είναι άλλος από την Αθηνά Οικονομάκου, αφού οι δυο τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο από τη συναυλία των Coldplay εμφανίζονται ιδιαίτερα διαχυτικοί στις εξόδους τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

Οικονομακου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)