Celebrity

14 Ιουνίου 2024 08:35

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου & Κώστας Πηλαδάκης: Χωρισμός-βόμβα για το ζευγάρι

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου & Κώστας Πηλαδάκης: Χωρισμός-βόμβα για το ζευγάρι

-

Τίτλους τέλους μετά από 4 περίπου χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να βάλουν στη σχέση τους η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης.

Την είδηση έφερε στο φως το πρωί της Παρασκευής 14/06 μέσα από το Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία επικαλέστηκε ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του επιχειρηματία.

Όπως είπε ωστόσο η δημοσιογράφος, οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και αυτός είναι και ο λόγος που πρόσφατα τους είδαμε σε κοινή έξοδο. Όπως ειπώθηκε μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, μέχρι να βρει νέο σπίτι, μένει ακόμη στο ίδιο με τον Κώστα Πηλαδάκη.

"Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια. Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν… Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι" είπε, μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Θυμίζουμε πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης επρόκειτο να παντρευτούν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Από τότε ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού, κάτι που έχει διαψεύσει παραπάνω από μια φορά η ίδια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos