Celebrity

13 Ιουνίου 2024 14:39

Άρης Σοϊλέδης: Ξεκαθαρίζει για την ατάκα του περί "κουραστικής δημοσιότητας" - Η αλήθεια για την φράση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Άρης Σοϊλέδης: Ξεκαθαρίζει για την ατάκα του περί "κουραστικής δημοσιότητας" - Η αλήθεια για την φράση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

-

Ένα Q&A έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο κάποιος ακόλουθός του τον ρώτησε για την επίμαχη ατάκα του περί "κουραστικής δημοσιότητας".

«Δεν ξέρω πως οι διάσημοι το διαχειρίζονται αυτό. Πήγαινα να παίξω padel και με περίμεναν απ’ έξω κάμερες. Μετά τη συμμετοχή μου στο Survivor που πήρα μεγάλη αναγνωρισιμότητα, το έχω ζήσει πολύ ακραία όλο αυτό. Να σου πω την αλήθεια, είναι κουραστικό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι κουραστική και εξαντλητική η δημοσιότητα. Δεν μπορείς να ζήσεις όπως θέλεις. Να βγεις έξω και να κάνεις πράγματα, θα σε κοιτάνε και θα σε κρίνουν. Το τελευταίο διάστημα έχω περάσει πολύ δύσκολα με αυτό το πράγμα», είχε πει ο ίδιος και είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Τώρα, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και πώς εκείνος το εννοούσε.

"Φιλαράκι μου καλό εάν ακούσεις το podcast χωρίς να απομόνωσης αυτή τη φράση, θα καταλάβεις ότι δεν το είπα όπως το ερμηνεύεις εσύ! Αδιαμφισβήτητα έχει και τα καλά του το να είσαι αναγνωρίσιμος και είναι αποτέλεσμα των επιλογών μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάποιες φορές περιοριστικό και κουραστικό εννοώντας ΨΥΧΙΚΑ και όχι σωματικά!
(Σίγουρα η οικοδομή θα με κουράζει σωματικά παρεπιπτόντως γιατί μάλλον χρειάζεται να το διευκρινίσω κι αυτό!)", λέει σε follower του όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για την φράση του.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Άρης Σοϊλέδης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos