Celebrity

13 Ιουνίου 2024 13:15

Κατερίνα Καινούργιου: Η επίσκεψη στον πλαστικό της - "Μου είπε ότι αυτό είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο"

Κατερίνα Καινούργιου: Η επίσκεψη στον πλαστικό της - "Μου είπε ότι αυτό είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο"

-

Tο σημείο του σώματός της που δεν της αρέσει και ζήτησε από τον πλαστικό της να αλλάξει, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, "Super Κατερίνα" το πρωί της Πέμπτης.

"Οι γάμπες μου δεν έχουν αλλάξει τόσα χρόνια, είναι οι ίδιες. Πλάκα πλάκα έχω πάει στον πλαστικό – να σας το πω να γελάσετε- και τώρα θα τα γράφουν όπως θέλουν. Τέλος πάντων.

Με ρώτησε τι δεν σας αρέσει επάνω σας; Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν πολύ αδύνατες γάμπες. Π.χ. μου αρέσουν οι γάμπες της Σπυροπούλου που είναι αδύνατες. Του είπα ότι είναι μονόπατες οι γάμπες μου. Οι δικές μου είναι λίγο πιο χοντρούλες.

Του είπα τι να κάνουμε και μου είπε: "Κατερίνα είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο". Μου είπε ότι είναι κατασκευαστικό κι είναι το κόκκαλο. Κανείς πιστεύω ότι δεν με έχει κοιτάξει στη γάμπα" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)