Celebrity

12 Ιουνίου 2024 20:23

Άρης Σοϊλέδης: Η ερώτηση που δέχτηκε για τη σχέση του σήμερα με Φραγκολιά - Παναγιωτακοπούλου και η απάντησή του

Άρης Σοϊλέδης: Η ερώτηση που δέχτηκε για τη σχέση του σήμερα με Φραγκολιά - Παναγιωτακοπούλου και η απάντησή του

-

Το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουνίου ο Άρης Σοϊλέδης πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και με αυτό τον τρόπο θέλησε να απαντήσει σε διάφορες απορίες των διαδικτυακών του φίλων.

Κάποιες από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής αφορούσαν την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά και τη νέα του σχέση με την Μαριλίνα Κυπαρίσση.

Δείτε ΕΔΩ! Άρης Σοϊλέδης: Η απάντηση για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά και τη νέα του σχέση - "Καμιά φορά τα πράγματα..."

Ωστόσο, ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήθηκε και για τον λόγο που δεν έχει σήμερα σχέσεις με τον Κώστα Φραγκολιά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τους οποίους τους έδενε στενή φιλία.

«Γιατί δεν έχεις σχέσεις με όλους τους κολλητούς σου; Ναυσικά, Φραγκολιά…», ήταν η ερώτηση, με τον Άρη Σοϊλέδη να απαντά: «Έχω άψογες σχέσεις με τους κολλητούς μου γενικά».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσφατα δήλωσε πως δεν έχει πλέον επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη: «Με τον Άρη έχουμε πάψει να μιλάμε. Δεν έχει να κάνει όμως με τον Άρη και τη Μαρία και τι έγινε μεταξύ τους. Πήρα τον Άρη τηλέφωνο 3-4 φορές το διάστημα που έλειπε η Μαρία. Δεν το σήκωσε ποτέ και δεν με πήρε ποτέ πίσω. Και μάλιστα μια φορά που χρειάστηκε κάτι, να κλείσω ένα τραπέζι για μια μεγάλη παρέα που είχε από την Κρήτη, με χαρά το έκανα».

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Άρης Σοϊλέδης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)